SEARCH SITE BY TYPING (ESC TO CLOSE)

Skip to Content

Diensten

Weddingplanner

Verliefd & Verloofd! Jullie willen natuurlijk zoveel mogelijk genieten van deze tijd. Er komt heel wat kijken bij het organiseren van een bruiloft. Het is heerlijk om te bedenken hoe jullie mooiste dag er uit moet komen te zien, maar jullie realiseren je ook dat de volledige organisatie veel tijd en energie kost.

Jullie zijn mijn nummer 1! Met veel aandacht en liefde ga ik met jullie wensen aan de slag. Waarom zelf het wiel uitvinden als je ook gebruik kan maken van mijn expertise en ondersteuning? Ik organiseer de bruiloft die jullie weerspiegelt. Ik neem in de voorbereiding zoveel mogelijk uit handen voor optimaal huwelijksplezier. Met een op maat gemaakt totaalpakket creëer ik magische momenten en wordt het de dag van jullie dromen waar nog lang over nagepraat zal worden. In het organisatieproces sta ik naast jullie. Jullie leveren input, ik zorg voor originele ideeën, de beste leveranciers en een uitgewerkt draaiboek. Samen komen we tot mooiste concept dat jullie verhaal tot leven laat komen.

Op de trouwdag zorg ik er als ceremoniemeester voor dat alles verloopt zoals we het samen hebben gepland. Ik ben het aanspreekpunt voor jullie gasten en de leveranciers en regel onverwachte zaken. Ik sta niet in de schijnwerpers, maar zorg ervoor dat jullie het stralende middelpunt zijn. Ik heb oog voor alle details en jullie hebben oog voor elkaar. Start dreaming!

Trouwadvies

Jullie gaan trouwen! Het liefst willen jullie de bruiloft zoveel mogelijk zelf organiseren. Pinterest wordt afgestruind en er komen veel fantastische ideeën en wensen in jullie hoofd. Dit kan nogal overweldigend zijn. Hoe krijgt dat vorm? Lopen jullie tegen dingen aan waar jullie niet uit komen? Misschien willen jullie vragen stellen aan een professional? Een trouwadviesgesprek biedt de uitkomst.

Genieten, maar zelf de touwtjes in handen houden. In een uitgebreid gesprek bespreken we jullie ideeën over de perfecte bruiloft. Ik stel mij op als weddingmanager om jullie de beste adviezen en tips te geven die bij jullie wensen passen. Op die manier zijn jullie er zeker van dat niets wordt vergeten. Jullie geven aan welke onderdelen jullie uit handen willen geven. Ik ga aan de slag om hier een deelplanning van te maken. Door samen te brainstormen kunnen jullie de organisatie structureel aanpakken en wordt jullie trouwdag onvergetelijk.

Ceremoniemeesterschap

Zijn jullie zelf organisatorische talenten, dan willen jullie alle voorbereidingen zelf regelen. Het is heel fijn als jullie zelf alles onder controle hebben. Alleen hebben jullie nog niemand die deze fantastische planning ook kan uitvoeren op de dag zelf. Voor een goede vriend of familielid is dit best een verantwoordelijke en tijdrovende taak. Bovendien willen jullie misschien liever dat zij ook optimaal van jullie mooiste dag kunnen genieten. Geen paniek, want je kunt mij inschakelen als professionele ceremoniemeester.

Op de trouwdag zelf wil je dat alles verloopt zoals gepland. Niets is heerlijker dan dat uit handen te kunnen geven. Ik zorg voor jullie en jullie gasten. Ik ben het aanspreekpunt voor leveranciers en hou de planning bij. Ik ken alle details uit het draaiboek en weet precies wat jullie willen. Ik zorg ervoor dat alles en iedereen op het juiste moment klaarstaat. De waarde van beleving ligt gelegen in het contrast. Geen stress en geen zorgen. Jullie hoeven alleen nog maar te genieten!

Celebrations

Ik heb een enorme passie voor regelen en organiseren. Ik word het aller gelukkigst als ik jullie blij kan maken. En dat is niet persé alleen bij een huwelijk. Wil jij je vriend of vriendin heel graag ten huwelijk vragen? Your secret is safe with me. In het geheim gaan we samen aan de slag om het meest romantische aanzoek van het jaar te organiseren.

Gaat je beste vriend of vriendin binnenkort trouwen en wil je het gezelligste vrijgezellenfeest geven? Ook daar ben ik helemaal voor in! Door samen te brainstormen komt het leukste dagprogramma tot stand.

Naast huwelijk gerelateerde evenementen ben je bij mij ook aan het juiste adres om je verjaardag, jubileum of babyshower te organiseren. Met heel veel liefde en passie zal ik dit evenement omtoveren tot een onvergetelijke belevenis.

to-topto-top