SEARCH SITE BY TYPING (ESC TO CLOSE)

Skip to Content

Gooi liefde in het rond als confetti.

Dat is waar ik voor sta: de liefde vieren. Regelen en organiseren is mijn passie. Ik heb met het organiseren van bruiloften iets gevonden waar ik mijn ziel helemaal in kan leggen. Ik geloof in de liefde en in de kracht van verbinding. Het is intiem en persoonlijk, waardoor ik de hele dag kan shinen. En dan krijg ik fijne kriebels. Lievelingskriebels die ik voel bij het eerste lentezonnetje, die ik voel als ik verliefd ben geworden op een nieuw paar schoenen of wanneer dat ene stukje taart een stukje hemel blijkt te zijn. Dat zijn de dingen waar ik van ga stralen. Met dat gevoel reis ik graag samen met jullie naar de magische wereld die liefde heet!

Vandaag besluit ik alleen maar te genieten.

Ik ben Rosalie, je mag Roos zeggen, het gezicht achter Weddingplanner Roos. Ik beschik over een flinke dosis enthousiasme en de mensen in mijn omgeving kennen mij als een vrolijke, spontane en positieve vrouw met een lief karakter. Ik ben echt een familiemens, ga graag uit eten en vind het leuk om nieuwe plekken te ontdekken. Een levensgenieter. Fun facts die wat meer over mij zeggen? Disney is m’n lievelings, ben een enorme fan van Guus Meeuwis en de zon is m’n beste vriend. Je kunt mij snachts wakker maken voor chocolade & taart en verder word ik ook erg blij van fleurige bloemen. Roze, rood & glitter zijn mijn favoriete kleuren. Nog meer weten? Volg mij dan vooral op socials.

Wacht niet op het juiste moment, maar creëer het.

Dat is precies wat ik voor jullie kan betekenen. Het creëren van die momenten. Die momenten waar iedereen kippenvel van krijgt. Ik wil graag een bijdrage leveren aan het vieren van jullie liefde, het leven vieren. Samen. Benieuwd hoe ik jullie kan laten stralen op de mooiste dag van jullie leven? Neem dan contact met mij op. Ik kijk ernaar uit om jullie lovestory te horen.

to-topto-top